To je to što me zanima!

Nedostaje joj: Elizabeta otkrila da je ipak voljela Lady Dianu

Svi su moji unuci krasni, a Harry i William mnogo toga duguju svojoj majci. Možda joj, ipak, na tome trebamo zahvaliti, rekla je Elizabeta (89) okupljenima u palači Windsor
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta godinama je Dianu krivila da je svojim ponašanjem monarhiju gotovo bacila na koljena.
- Sjećam se da je kraljica Diani stalno govorila da se aktivira u društvu, a kad se Diana odlučila baviti oboljelima od AIDS-a, Elizabeta je poludjela od bijesa - kaže Dianin bivši suradnik koji tvrdi da je princeza uvijek bila ispred svojeg vremena dok je Elizabeta zapela u prošlosti. Posebno joj je smetalo što se Diana družila s pukom, zaposlenicima kuhinje u palači i što se obraćala medijima.

- No dvadeset godina od njezine smrti Elizabeta više ne smatra da je Diana neprilagođena i problematična te da nije pridonijela obitelji. Mnogi ne znaju da je Elizabeta prezirala Camillu zbog problema koje je prouzročila braku Diane i Charlesa. Uvijek se nadala da će se par pomiriti, ali je morala stati na stranu sina koji je prijestolonasljednik - kažu iz palače Windsor.

Elizabeti je javnost zamjerila što se nakon Dianine smrti nije vratila u London niti spustila stijeg na pola koplja.
- Uvijek je bila takva. Poput povijesnih vladarica nikad nije željela pokazivati emocije. Kad su teroristi IRA-e ubila njezina strica, Elizabeta ni tada nije otišla u London - kažu suradnici kraljevske obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ostavljena 08.03.2016.

    Starkaca ju je i dala ubit

  • Androtest 08.03.2016.

    ha ha koji licemjeri...naredi da je ubiju i sad kao im fali marsh

  • IsusBogSinBožji 08.03.2016.

    Charles je poput vina, što stariji to ljepši.

Komentiraj...
Vidi sve komentare