To je to što me zanima!

Nedostaje mu: Hrvoje je tjedan u Zagrebu, tjedan kod Zrinke

LETI, LETI Rupčić često ide u London, a zbog sinova i benda ondje se neće seliti. Zrinka Cvitešić ondje se preselila na godinu dana zbog glavne ulogu u mjuziklu 'Once'
Vidi originalni članak

U London sam otišao s 20 godina te ondje živio godinu i pol dana. Studirao sam udaraljke. Sad sam na dvije adrese. Tjedan dana sam u Zagrebu, tjedan dana sa Zrinkom u Londonu, kaže Hrvoje Rupčić (42).

Bubnjar Cubisma ne planira život u Engleskoj nakon što se Zrinka Cvitešić (33) ondje preselila na godinu dana zbog glavne ulogu u mjuziklu 'Once'.

- Navikli smo se da je netko na putu, ili ja zbog svirke ili ona zbog glume. Ipak, uvijek nađemo vremena jedno za drugo - kaže Rupčić. Dodao je kako život u inozemstvu trenutačno ne planira jer su mu u Zagrebu djeca, a ima i bend koji ne može samo tako napustiti.

Glumica i glazbenik, koji je zbog nje poslije 11 godina braka ostavio pjevačicu Tinu Rupčić s kojom ima sinove Nou (15) i Jakova (8), zasad ne planiraju brak.

- Papir nam nije bitan - kaže na kraju Hrvoje Rupčić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • LebronPetrovic 10.02.2013.

    Zrinkica je dost zgodna !

  • buldog 13 10.02.2013.

    Bože moj kako vas nije sram?????Odakle vam pravo suditi i prognozirati kako će završiti njihova veza, sram vas bilo,općenito svaki komentar je ogledalo vas samih, zar se vi možete u današnje vrijeme zakleti na vječnu ljubav,zar ne možete pogriješiti ili još bolje zar nemate pravo na pogrešku,imate, uostalom on svoju djecu nije ostavio niti ih manje voli,što se tiče njegove bivše ona je to prebolila i sigurno zaslužuje život sa osobom koja ju voli a to Hrvoje nije,zato ne serite po njima ili sličnim sudbinama jer kad vas dočeka nešto slično vidječete koliko je ružno ovo što sad radite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • radnik u privatnika 09.02.2013.

    tko je to ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare