To je to što me zanima!

Nek se vidi najbolje: Šepurile se napirlitane od glave do pete

SAJAM TAŠTINE Za promociju modnog portala žena nogometaša izvukli najbolje komade odjeće. Nosilo se Chanel, Louboutin, Dior, Givenchy, Stella McCartney...
Vidi originalni članak

Zbog novog biznisa Ive Balaban (34) i Mirele Forić Srne (30) okupila se sva sila domaćih “modnih ikona”. Dame su iz ormara izvukle najupečatljivije komade odjeće.

Najpopularnija dizajnerica večeri bila je Stella McCartney. Njezine kreacije nosile su Sanja Duggan (40), Tatjana Dragović (34) i Miroslava Duma, kći ruskog senatora i prijateljica supruge Romana Abramoviča, Darije Žukove. Cijene Stellinih haljina kreću se oko 15.000 kuna s tim da je Sanjina kreacija nekoliko tisuća kuna skuplja jer je vintage. Njezina prijateljica Tatjana je uz dizajnersku haljinu iskombinirala sandale Christian Louboutin sa zakovicama koje stoje oko 7500 kuna i torbicu Alexandera McQueena vrijednu 8500 kuna. Njezina kreacija Stelle McCartney koja vizualno stanjuje figuru popularna je i kod svjetskih zvijezda. Na londonskoj gala večeri nosile su je Kate Moss i Yasmine Le Bon. Mirela Forić Srna odlučila se za Stellin komplet od brokata koji je u Hrvatskoj nedavno isfurala Borna Rajić. Od te teške svile inače se rade presvlake za pokućstvo, zastori pa čak i obredna odjeća. 
Ljupka Gojić Mikić odjenula je haljinu blizanki Mary Kate i Ashley Olsen. 
Na promociji modne stranice u zagrebačkom restoranu pjevala je Nina Badrić. 

Najpopularnija torbica večeri bila je Chanel

Čak osam hrvatskih poznatih dama odlučilo se za Chanelovu torbicu. Najpopularniji model bio je Chanel 2.55, omiljen kod svjetskih trendseterica. Naziv modela odnosi se na veljaču 1955. godine, kada je Coco Chanel taj model torbe, koju zovu i “kraljica torbi” prvi put predstavila javnosti. Cijena modela 2.55 kreće se od 15.000 kuna do 40.000 kuna, ovisno o veličini i vrsti kože. Anamarija Asanović nije odustala od velike Chanel torbice čak ni zbog istegnuća ruke zbog kojeg je imala ružičasti zavoj.

Niska Ruskinja imala je najviše cipele na promociji

Miroslava Duma (24) začetnica je ruskog modnog portala čiju su licencu preuzele Iva Balaban i Mirela Forić Srna. Duma je visoka 165 cm, a na promociji u Zagrebu imala je najviše Pradine cipele s potpeticom od 14 cm vrijedne 7.500 kn.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • -Lilith- 06.09.2012.

    ma ja u haljini od 300 kuna izgledam 10 puta bolje od svake cure na slici. Džabe tebi svi novci ovog svijeta kad ces ti uvijek ostati ona glupača koja ne zna sastaviti rečenicu i u haljini od 20 000, a da ne spominjem da ih je vecina bila pruga na glavnom kolodvoru koju su stalno "gazili" vlakovi

  • _petra_ 06.09.2012.

    a sve se kao nema

  • styx 06.09.2012.

    kada već bacaju novac na budalaštine da bar kupe neke naše dizajnere...

Komentiraj...
Vidi sve komentare