To je to što me zanima!

Nekadašnja Viktorijina anđelica ljetuje na Jadranu, pohvalila se atraktivnim fotkama iz plićaka

Alessandra se manekenstvom bavi od tinejdžerske dobi, proslavila se suradnjama s poznatim modnim kućama, poput Guccija i Prade, a posljednjih godina uživa na plažama
Vidi originalni članak

Bivša Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio (41) ljetuje u Budvi u Crnoj Gori, a svojim obožavateljima pohvalila se s prizorima u moru koji ostavljaju bez daha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenka se iz Budve javila na društvenim mrežama gdje je otkrila da joj društvo na odmoru prave njezina djeca, 13-godišnja kći Anja Louise i 10-godišnji sin Noah Phoenix.

Objavila je još nekoliko fotografija na kojima se, osim svojim besprijekornim tijelom, pohvalila i pogledom na more iz svojeg smještaja.

Na fotografijama je pozirala u moru u bijelom bikiniju i sunčanim naočalama.

Prema fotografijama čini se da na odmoru nije i njezin dečko Richard Lee s kojim je u vezi od prošle godine.

Podsjećamo, par je vezu potvrdio u veljači prošle godine, nakon što su viđeni na romantičnoj večeri. Od tada se nerijetko pojavljuju skupa u javnosti, a često dijele i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

VRUĆI VIDEO S JAHTE Liz Hurley je nekoć bila model za donje rublje, a s 58 i dalje oduševljava linijom u bikiniju

Brazilka je prije Richarda bila u vezi s talijanskim modnim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima dvoje djece.

Alessandra se manekenstvom bavi od tinejdžerske dobi, a proslavila se suradnjama s poznatim modnim kućama, poput Guccija i Prade. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • uroš blesavi 12.08.2022.

    I moj frend Joza je na moru morti i on izajde u novine😁

  • kirby30 11.08.2022.

    A šta je s nosićem Majkl Đekson?

Komentiraj...
Vidi sve komentare