To je to što me zanima!

Nema odmora: Poduzetni Zak piše ljetni hit i dovršava studio

Zak je počeo pisati novu ljetnu pjesmu i završava radove u svojem studiju. Pjevača je jučer publika u Ivanić Gradu nadglasala pjevajući njegove pjesme
Vidi originalni članak

Na krcati gradski trg u Ivanić Gradu jedva su stali obožavatelji koji su se poželjeli zabaviti na nastupu jaskanskog kantautora.
Ivan Zak (37) uzeo je kratki predah od nastupa nakon spektakularnog koncerta u zagebačkoj Areni pa je jedva dočekao vratiti se na pozornicu.

Publiku u Ivanić Gradu zagrijali su Begini, a na završnici Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a Zaka su dočekali obožavatelji koji su ga uspjeli nadglasati pjevajući njegove hitove.

- Uskoro ću vas razveseliti ljetnom pjesmom koja mi se mota u posljednje vrijeme po mislima - najavio je pjevač. Dotad privodi kraju radove u svojem novom glazbenom studiju.

- To nije baš profitabilan posao, ali je važan korak kako biste si mogli priuštiti da radite kad želite. Svaki će vam umjetnik reći da je trenutak ono što se traži - objasnio je nedavno Ivan.

Pjevač se već priprema za nastup u Crikvenici 29. travnja na idućem izdanju projekta “Moja poduzetna Hrvatska”, a već 1. svibnja pjevat će na gradskom trgu u Zaprešiću.
 

Idi na 24sata