To je to što me zanima!

Teta Angeline Jolie s majčine strane umire od raka dojke

Angelinina teta Debbie Martin bila je velika potpora glumici u odluci da napravi dvostruku mastektomiju. Liječnici su je skinuli s aparata za održavanje na životu
Vidi originalni članak

Teta Angeline Jolie s majčine strane umire od raka dojke. Glumica je nedavno objavila kako je napravila dvostruku mastektomiju zato što ima 87% šanse da joj se zbog gena BRCA1 razvije rak dojke, a sada još jedan član njene obitelji umire od ove opake bolesti. Debbie Martin (61) pala je u komu prije nekoliko dana, a liječnici su je skinuli s aparata za održavanje na životu, te joj ne daju šanse za oporavak.

Nakon što je Angelinina majka umrla 2007. godine od raka dojke, dvije godine kasnije njen brat Raleigh preminuo je također od raka. Angelinina baka Lois Bertrand i prabaka Virginia Gouwens također su umrle od raka. Debbie je bila velika potpora Angelini u odluci da napravi dvostruku mastektomiju.

- Angelina je bila vrlo bliska s Deb i učinila je sve što može da joj pomogne. Da je znala ranije, prije nego je bilo prekasno i ona bi napravila istu operaciju kao i Angelina - rekao je izvor blizak obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Alex127 27.05.2013.

    kad je pukla vijest o njenoj operaciji nisu odma napisali da su joj svi u familiji otisli od te bolesti i to je vjerojatno ju i ponukalo da ide na testiranje za taj gen, dakle u angie slucaju njena odluka moza ipak ima nekog smisla ali zaista obzirom da je cijela familija od toga otisla.

  • pinky23 27.05.2013.

    u jednim novima,a piše da umire,a u drugim da je umrla... kom sada vjerovati??!

  • IvanParčina 27.05.2013.

    Mislim moš imat 3 % šanse i dobit rak,te imat 99% da neš dobit pa dobit ga...ovo je pogrešno..Ko zna zašto je uopće to u javnost izašlo,kakvu sad zaradu kemijaju,uvjerit ce ljude u to da je ok..

Komentiraj...
Vidi sve komentare