To je to što me zanima!

Nema zrcalo? Angie promakle bijele mrlje od pudera po licu

Glumica je plijenila pažnju na crvenom tepihu. No sva pozornost bila je usmjerena na bijele mrlje pudera na njenom licu i dekolteu. Jolie to, izgleda, nije ni primijetila
Vidi originalni članak

Na premijeru drame 'The Noramal Heart' u New Yorku Angelina Jolie (38) došla je kao podrška svom suprugu Bradu Pittu (50) koji je dramu producirao.

Glumica je na crvenom tepihu plijenila pažnju, no ne kao što to inače radi. Ovog puta sve je zaintrigirao propust koji joj se dogodio. S va pozornost bila je usmjerena na bijele mrlje od pudera na njenom licu i dekolteu. Izgleda da Angie, odnosno njena vizažistica, nije ni primijetila da je nanijela previše pudera, jer se glumica bezbrižno smješkala i pozirala uz supruga.

Brad i Angelina na premijeru su došli modno usklađeni. Ona je zablistala u maloj, crnoj haljini bez naramenica, a Pitt je imao crne hlače, cipele i majicu uz tamnoplavi sako i sunčane naočale.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • bellaa_1 14.05.2014.

    Ne vjerujem da joj nitko nije ni rekao kakva izlazi,ako ne ovi njeni stilisti,bar Brad joj je mogao reci..a i mislim da se ne vidi toliko kao sto je na slici,jer na videu se ne primjeti nista.

  • DALMATINACSAN 14.05.2014.

    Hahahaha lol

  • ojdimidojdimi 13.05.2014.

    celo selo šmrce belo.................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare