To je to što me zanima!

Nemeš pokazao srednji prst Tonyju: Nabijem vas, sve vas...

U luksuznoj kući diktatori i 'niža klasa' slavili su Brandonov rođendan. Nemeš, i dalje ljut zbog lošeg plasmana na pjevačkom natjecanju, 'pozdravio je' Cetinskog...
Vidi originalni članak

Još jedan rođendan proslavio se u kući Velikog Brata, a ovoga puta slavljenik je bio Brandon. 'Otpadnici', to jest niža klasa ovoga tjedna, pridružili su se Nikoli, Lesteru i Nirmalu u luksuznoj kući te su se svi zajedno zabavljali uz pjesme, ples i alkohol. Iako je tvrdio da ga posljednje mjesto na 'Balkan Song Contestu 2' nije toliko uzrujalo, Nemeš je tijekom tuluma 'pozdravio' Tonyja Cetinskog, koji je u nedjelju bio u žiriju.

- Nabijem vas, sve vas nabijem. Cetinski volimo te - rekao je Nemeš i pokazao srednji prst prema kameri. Tada je šapnuo Marijani da se kontrolirao četiri dana i da više nije mogao izdržati. 

Kad je tulum završio, sluge diktatora vratili su se na otpad. Brandon je bio zadovoljan svojom rođendanskom proslavom.

- Zbilja sam se zabavio i uživao za svoj rođendan. Dobio sam više nego što sam očekivao - zaključio je Brandon. 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • elpjoho 17.06.2011.

    ma nemanja je obična šupčina, glumi nekog frajera a ustvari je prava pičkica misli da je frajer jer jebe kurvu tamo u kući, ko zna možda joj i plaća

  • Aguero87 17.06.2011.

    Nemešu ide pjevanje, ko sjekiri plivanje... :D

  • Aguero87 17.06.2011.

    Nemes je najveci glupan koji je hodao Balkanom a i šire... Najači mi je kad je reka za sebe da je ALFA mužjak... A plače svako drugi dan.. on je više razmaženko mamin... sramoti se.. Marijana mu je dala, a on se odma zaljubija u nju.. a ovamo neke priče kakav je on jeb..ač a sve mi se čini da mu je Marijana prva..Kolika krete-nčina i jadnik... Sprdaje se s njim cili Balkan a on i dalje u filmu masai ratnika i Alfa mužjaka... ahahahahahahahahahaahahahaha kako ponižavajuće!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare