To je to što me zanima!

'Nemeš posesivan si, prestani lizati tu Marijanu po cijeli dan'

Zbog tjednog zadatka, Bojana i Nemeš opet se druže i provode vrijeme zajedno. S tim nikako nije zadovoljna Marijana koja ne želi da vježbaju pjesmu dok nje nema
Vidi originalni članak

Marijana je odmah na početku tjednog zadatka izrazila svoje nezadovoljstvo duetom Bojane i Nemeša jer njih dvoje sada puno vremena provode zajedno. Antonija i Soraja komentirale su kako Nemeš djeluje prestrašeno te da se boji vježbati pjesmu s Bojanom zbog Marijane.

- On je papučar. Kako ga nije sram, pa muško je - rekla je zgrožena Soraja i dogovorila se s Antonijom da će zezati Marijanu i Nemeša zbog takvog njihovog ponašanja. 

Nakon dogovora s Antonijom, Soraja je prišla Nemešu i počela ga tjerati da krenu na vježbanje pjesama.

- Je l' to vama dosadno pa me zezate - pitao ih je Nemeš i pridružio se Dušku koji je sjedio u dvorištu. Uskoro je do njih došla Marijana.

- Idi na probu s Bojanom - rekla mu je, a Nemeš joj je samo kratko odgovorio da neće vježbati. Ona je nekoliko puta ponovila istu stvar nakon čega se ubacio Duško koji je priznao da više voli Nemeša nego Marijanu.

- Ne volim žene kao što je Marijana. Tiha je, ne čuje se, kao da nema jezik - zaključio je Dule. Društvu se tada pridružio i Horvat.

- Prestani lizati tu Marijanu po cijeli dan. Posesivan si - dobacio je Horvat Nemešu. 

'Ne vježbajte dok mene nema'

Kad su se Bojana i Nemeš ipak odlučili za vježbanje pjesme i počeli raspravljati kako bi se trebali malo više potruditi jer im ne ide baš najbolje, njihov razgovor prekinula je Marijana.

- Ne vježbajte dok mene nema - rekla je Marijana nakon čega ju je Nemeš privio uz sebe pa su se počeli ljubiti dugo i strasno. 


Idi na 24sata

Komentari 88

  • MrNikolaniko 09.06.2011.

    problem najveci u svemu je taj sta misle kako su popularni i ne vide vanjski svijet kako ih pljuje , cekajte kada vani izadju pa kada on vidi kako su bili meta sprdnje naroda ,,,, prvo sta ce joj reci je to UNISTILA SI MI ZIVOT GLUPAČO JEDNA ,,, jhahahahah , eeeeeeee sve je dobro dok ne izadju , a ona je vec do sada prozugala par puta " ŠTA MI JE SVE OVO TRIBALO " svjesna toga sta se vani desava :))

  • klaunBumba 08.06.2011.

    ovaj Nemes glumi nekog frajera,a pravi mamin sin..Ma Hori i Dule su BOG I BATINA najbolji su...

  • opera 08.06.2011.

    A ona Antonija se okrece kako vjetar puse,malo sa Marijanom ogovara Soraju,pa malo sa Sorajom ogovara Marijanu! fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare