To je to što me zanima!

Nemeš: Svadba bi mi sada bila stres, želim djecu s Marijanom

Vjenčanje je nešto što planiramo, ali na što se nismo trenutačno usredotočili zato što smatram da prije toga treba riješiti mnogo toga, rekao je Nemeš za Story
Vidi originalni članak

Njegova veza s Marijanom Kovačević traje već godinu i pol dana iako su mnogi mislili da je njihov odnos samo predstava za potrebe reality showa 'Big Brother'. Marijana i Nikola Nemešević Nemeš preselili su se u Zagreb i započeli zajednički život. Iako nemaju stalne poslove, Nemeš ima nekoliko poslova, a Marijana, kako je rekao za časopis Story, već dulje radi na jednom zanimljivom području, ali volio bi da ona sama više kaže o tome. Nemeš je potvrdio da planiraju i vjenčanje. 

- To je nešto što planiramo, ali na što se nismo trenutačno usredotočili zato što smatram da prije toga treba riješiti mnogo toga. Vjenčanje treba biti lijep događaj, a ne još jedan izvor stresa, što bi meni u ovom trenutku bio - zaključio je Nemeš te izjavio da jednog dana priželjkuje i djecu s Marijanom, ali da zasad samo vježbaju kako se to radi. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • ViktorijaRodić 22.11.2012.

    morate priznat da je baš lijepo što su opstali kao par,ovi tamo se razvode,ovi ono,a Mare i Nemeš sretni,vole su,to je dokaz da ima ljubavi,i ja se nadam takvoj:)

  • judgement 22.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sweat devil 27 22.11.2012.

    Bude ju napumpao a od vjenčanja nebu nikaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare