To je to što me zanima!

Nemojte predugo 'buljiti' u nju, Kate poručuje: Je.. se, je.. me

Terry de Havilland za nju je dizajnirao jarko crvene 'platformice' od zmijske kože. Na đonovima cipela Swarovski kristalima ispisana je zanimljiva poruka znatiželjnicima
Vidi originalni članak

Ona nije bila obična mladenka, on nipošto nije običan mladoženja, a vjenčanje su pretvorili u rock spektakl. Da im je netko poklonio set posuđa ili toster, Kate Moss (37) i Jamie Hince (42) vjerojatno bi pali u nesvijest od smijeha jer to baš i nisu darovi kakve par poput njih dobiva. Primjerice, vlasnik Top Shopa Philip Green dao im je svoju jahtu kojom krstare po Mediteranu, a ni ostali darovi ne zaostaju po pitanju ekstravagantnosti.

Kate je na poklon dobila unikatne jarko crvene 'platformice' marke Margaux od zmijske kože. Cipele je dizajnirao Terry de Havilland koji ih na kraju nije naplatio jer mu je Kate jako draga i odlučio ih je pokloniti. Takve cipele prodaju se po 4920 kuna, no ove koje je dobila Kate mnogostruko su skuplje. 

Naime, na đonu jedne cipele Swarovski kristalima je ispisano 'Je.. se', a na đonu druge 'Je.. me'. Kate obožava cipele koje dizajnira de Haviland pa ju je ovakav poklon jako razveselio. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ApsolutnihSto 10.07.2011.

    A šta da neko od njene kože napravi papuče nekoj zmiji? pff

  • miroslav22 10.07.2011.

    posrao mi se u paket i to joj poklonio za takve je to najbolji poklon

  • luyz 10.07.2011.

    j....me......pa ako baš moram..............

Komentiraj...
Vidi sve komentare