To je to što me zanima!

Nenad i Danijela Gračan nisu propustili predstavljanje knjige

Nogometni trener Nenad Gračan i njegova supruga Danijela, Kraljica svijeta 1990., snimljeni su u Hemingwayju na promociji knjige 'Lice - geometrija i matematika ljepote'
Vidi originalni članak

U zagrebačkom Hemingway Lounge baru kod HNK upriličena je svečana promocija knjige "Lice - geometrija i matematika ljepote", autorica dr. Ivone Igerc i Ines Vrdoljak-Mudrić. Nakon govora autorica uslijedilo je ugodno druženje uz pokoju čašu vina i prigodnu laganu glazbu DJ Karla. Među uzvanicima su bili i nogometni trener Nenad Gračan i njegova supruga, Kraljica svijeta 1990. godine, Danijela Gračan.  

Knjiga spada u kategoriju zdravlja i ljepote, a podijeljena je u dva dijela. Prvi, koji se bavi sofisticiranom mikropigmentacijom, najzahtjevnijom kozmetičkom i vizažističkom disciplinom, potpisuje Ines Vrdoljak-Mudrić, kozmetičarka, profesionalna šminkerica i mikropigmentatorica s bogatim iskustvom u struci. Autorica drugog dijela, koji se bavi minimalno invazivnim tehnikama pomlađivanja i rekonturiranja lica je dr. Ivona Igerc, koja već šest godina živi i radi u Aziji, poprištu najvažnijih i najnaprednijih struja u regenerativnoj i estetskoj medicini. 

Obje donose objašnjenje raznih tehnika kao i niz primjera uz mnoštvo ilustracija iz vlastite prakse uljepšavanja i rekonstruiranja lica i tijela.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Lydi5 09.12.2013.

    Pa zar tom Gračanu nije takva ljepotica inspiracija da malo pripazi na kilažu? Možda ga je ona suptilno htjela usmjeriti s ovom matematikom ljepote - ne možeš biti lijep s toliko sala.

  • zagrebčanka 07.12.2013.

    Jedna od rijetko visokoobrazovanih, zašto niste napisali da je dr.sc. Danijela Gračan, i k tome profesor. Vama bolje "idu" ove golih guza i na drogama.

  • SKY1 07.12.2013.

    Ljepotica i ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare