To je to što me zanima!

Neobične ovisnosti zvijezda: Od kolača pa sve do dojenja

Poznati nisu izuzetak kad su poroci i ovisnosti u pitanju, a neki od njih nemaju klasičan problem u smislu opijata i slično. Naime, njih muče malo drugačiji poroci
Vidi originalni članak

Iako se to prema njezinoj vitkoj liniji nikada ne bi moglo zaključiti, glumica Nicole Kidman (50) ne velika ovisnica io slasticama. Točnije, kolačima.

- Ne mogu baš jesti kolače svaku večer, no 3 do 4 puta tjedno definitivno. Pokušavam se hraniti zdravo, ali također volim pite i čokoladu - priznala je.

Komičar Jack Black (48) je zamijenio svoju skupu ovisnost o odijelima za mnogo jeftiniju i - zdraviju. Zeleni čaj.

Nije tajna da holivudski glumac Ben Affleck (45) ima problema s kockanjem. 2004. osvojio je skoro pola milijuna dolara na pokerskom turniru. 

Ipak, kada je uplovio u bračne vode s kolegicom Jennifer Garner (45), malo je zauzdao svoju strast i prebacio se na - online poker. Navodno je provodio četiri noći tjedno na ovoj vrsti pokera, trošeći oko 20,000 dolara po večeri. Jennifer to, čini se, više tolerirati pa su u međuvremenu otišli svatko svojim putem.

Iako će mnogi na spomen imena Ozzyja Osbournea (69) pomisliti na ovisnost o drogama ili pak seksu, to je sada već prošlost. Stari rocker ima novu ljubav, a to su vjerovali ili ne, dječje žitarice.

Avril Lavigne (33) nosi svoju ovisnost ponosno, tako da cijeli svijet može vidjeti. 

- Stvar na koju sam najviše navučena je crna maskara. To mi je opsesija već godinama - kaže pjevačica.

Paris Hiton (36) jako uzbuđuje padobranstvo.

- Probala sam to za jedan rođendan i bilo je doista zabavno. U početku mi nije bilo svejedno, ali nalet adrenalina čini svoje i morate probati opet - rekla je bogata nasljednica koja su tokom 'karijere' nazivali i pjevačicom, dizajnericom te glumicom.

Salma Hayek (51) svojedobno je priznala kako nije mogla prestati dojiti kćerkicu Valentinu.

 - Poput alkoholičarke sam. Nije mi bitno ako sam tužna, nije mi bitno ako sam debela, ali moram nastaviti dojiti još jedan tjedan, jedan mjesec. A onda, kada vidim koliko je to korisno za moju bebu ne mogu prestari - priznala je američka glumica meksičkog podrijetla.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 15.12.2017.

    avrill lavigne je nestala s scene imala je dobrih hitova,,ali ovisnost o maskari ona želi bit kao punkerica

  • 15.12.2017.

    no krasno, nitko nije ovisan o salatama...

  • 15.12.2017.

    I ja bi da me teta Salma doji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare