To je to što me zanima!

Neočekivano: I naši su 2Cellos bili na ovim Olimpijskim igrama

Ženski slovački duo u sinkroniziranom plivanju, Jana Labáthová i Nada Daabousová, za svoj su olimpijski nastup koristile su izvedbu 2cellos hita 'Trooper Overture', grupe Iron Maiden
Vidi originalni članak

Ovih dana i posebno noći, Hrvatska plače i navija uz nastupe sportaša na Olimpijskim igrama u Brazilu. Međutim, manje je poznato da su tamo i neki hrvatski glazbenici. I to 2Cellos.

Naime, ženski slovački duo u sinkroniziranom plivanju, Jana Labáthová i Nada Daabousová, za svoj su olimpijski nastup koristile njihovu izvedbu hita 'Trooper Overture', grupe Iron Maiden. Aranžman kojim su Luka Šulić i Stjepan Hauser odali počast legendarnim Maidenima pohvalio je i sam bend na svom Twitter-u i službenom Facebook-u, a obrada na Youtube-u ima gotovo 20 milijuna pregleda.

Zanimljivi mash up Maidena i Rossinijeve 'William Tell Overture' u aranžmanu 2Cellosa, osim njihovoj brojnoj publici, svidjela se dakle i olimpijkama iz Slovačke. Budući da cijeli svijet prati natjecanja na Olimpijskim igrama ovo je, uz naše sportske uspjehe, još jedna interesantna promocija Hrvatske u svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Yelen_ko 23.08.2016.

    Slatki su

  • TheUnity 21.08.2016.

    Kolko su "teški" njih dvojica? Jel imaju milijunček na računu već(eure)?

  • talman 20.08.2016.

    Boli njih kita

Komentiraj...
Vidi sve komentare