To je to što me zanima!

Nepopravljiv: Sammir se opet zabavlja s prsatim ljepoticama

Sammir se vratio starim navikama. Na partyju se najradije družio s atraktivnom brinetom i prsatom plavušom, kojima je nogometaševa pažnja itekako godila
Vidi originalni članak

U bijeloj košulji ukomponiranoj s ružičastom leptir-mašnom i razgaljenog osmijeha bivši nogometaš Dinama, Sammir (27), potpuno se prepustio čarima dviju nepoznatih pomno dotjeranih djevojaka.

Nakon što je tjedan dana proveo u Zagrebu, vratio se u Madrid gdje igra za klub Getafe. I dok je nekoliko puta rekao kako su ludi tulumi iza njega, Sammir se vratio starim navikama. Na partyju se najradije družio s atraktivnom brinetom i prsatom plavušom, kojima je nogometaševa pažnja itekako godila. 

Dok se on zabavljao, njegova dugogodišnja zaručnica Yasmin Chemin (26) bila je kod kuće i čuvala je njihova sina Nou (2). Par je više puta prekidao zbog Sammirova opijanja i tulumarenja. Yasmin, profesorica engleskog, izgubila je povjerenje u njega jer je, kaže, stalno flertovao s drugim djevojkama. Njega to nije spriječilo da se nastavi zabavljati s prsatim ljepoticama, pa se i nedavno u madridskom klubu družio sa šest nepoznatih ljepotica.     

Idi na 24sata

Komentari 170

  • 05.01.2015.

    atraktivna brineta može biti i muško

  • dvadesetčetrisata 05.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • LebronPetrovic 05.01.2015.

    ove nisu vise od 250 eura/noc

Komentiraj...
Vidi sve komentare