To je to što me zanima!

Neprepoznatljiva Anica Kovač: Bivša Miss Hrvatske došla na zabavu u raskošnoj kombinaciji

Bivša manekenka je za mnoge uvijek bila prirodna ljepotica pa im je žao što sada izgleda drukčije, a smatraju i da joj lice ovako izgleda puno starije
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač (46), u ponedjeljak je stigla na proslavu 50. rođendana pjevačice Nine Badrić i iznenadila izgledom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi su primijetili kako lice bivše misice izgleda vidno drugačije pa su zaključili da je i ona podlegnula trendu estetskih zahvata i filera.

- Uništila prirodnu ljepotu - žalili su se pratitelji kada su vidjeli nove fotografije.

RASKOŠNA ZABAVA U ZAGREBU Badrić iskeširala 20 tisuća kuna za slavljenički stajling, Bešlagić je zezao: Obukla šešir naopako

- Kladim se da bi Anica bolje izgledala prirodno - zaključili su mnogi.

Anica je za mnoge uvijek bila prirodna ljepotica pa im je žao što sada izgleda neprepoznatljivo, a smatraju i da joj lice ovako izgleda puno starije.

Anica je 1995. godine osvojila titulu Miss Hrvatske, a posljednjih nekoliko godina se maknula od javnosti i medija. Ne pojavljuje se često na društvenim događajima.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 43

  • empatija 08.07.2022.

    pamtim je samo po onoj janjetini, koju je nosila u šatorašima u Savskoj ulici, onima koji su Savskom ulicom nosili i pijetili plinskim bocama

  • Coco.Chanel 06.07.2022.

    Bas steta a bila je tako lijepa ☹️ I nju su uspili nagovoriti da bude kao sve zrtve filera botoxa i vjeverica efekta uzas!!.Mora da ima “jako dobre prijateljice” oko sebe koje je ubjeđuju kako je sad puno ljepsa.

  • skorosve5 06.07.2022.

    Šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare