To je to što me zanima!

Neprepoznatljiva je: Agentica Scully dobila svoju 'zvijezdu'

Fanovi su komentirali kako Gillian izgleda jako seksi u srebrnoj haljini s dubokim dekolteom i naočalama za vid. Njezin kolega iz serije, David Duchovny nije se pojavio na svečanosti
Vidi originalni članak

Glumica Gillian Anderson (49) dobila je ovaj tjedan svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. 

- Imala sam veliku sreću što sam glumila ženu koja nije samo objekt muškarčeve žudnje nego ima i snažnu volju, pametna je i hrabra, a vodila ju je želja za karijerom i bila je jako neovisna, komentirala je Amerikanka svoju ulogu u seriji 'Dosjei X' koja ju je 90-ih proslavila. 



U znanstveno fantastičnoj seriji utjelovljuje crvenokosu agenticu Danu Scully, a na televiziji se trenutno prikazuju nove epizode. Anderson je iznenadila fanove pojavivši se u Los Angelesu s plavom kosom i u srebrnoj, svjetlucavoj haljini. Obožavatelji su komentirali da je neprepoznatljiva, ali da izgleda bolje nego ikad te je jako seksi s velikim dekolteom i naočalama za vid. 

Anderson se smijala ležeći kraj zvijezde, a tvrdi kako je njezina uloga u 'Dosjei X-u' dokazala da nedostaje ženskih uzora u glumačkom svijetu. 

OPADA JOJ KOSA Gillian Anderson šokirala je perikom na snimanju 'Dosjea X'

- Žene svih godina su se osjećale kao da ih nitko ne predstavlja - istaknula je i dodala da joj je drago što je pokrenula važne promjene. 


Glumica je otkrila da joj je nevjerojatna čast što je dobila zvijezdu te se osjeća jako privilegirano i ponizno zbog toga. Njezin kolega iz serije David Duchovny (57) koji je igrao agenta Foxa Muldera dobio je tu nagradu u siječnju 2016. i zvijezda se nalazi pokraj Andersonine. Glumac, tvrdi da mu je žao, ali zbog poslovnih obaveza nije mogao doći na svečanost. 

- Zauvijek ćemo biti udruženi kao partneri, prijatelji i susjedi - rekao je Duchovny. 

Gillian ima kći Piper Maru (23) iz trogodišnjeg braka s produkcijskim dizajnerom Clydeom Klotzom, te sinove Oscara (11) i Felixa (9) iz propalog braka s biznismenom Markom Griffithsom

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 09.01.2018.

    uvijek je bila sexy ali u dosjeu x nikad se nije poljubila s mulderom;9

  • crni2012 09.01.2018.

    Ljepsa je i privlacnija sad nego dok je bila mlada

  • 09.01.2018.

    Legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare