To je to što me zanima!

Neprepoznatljiva Sofia Vergara: Evo kako izgleda u novoj seriji

Sofia Vergara pojavit će se u seriji 'Griselde' koja se snimala po uzoru na vrlo uspješne 'Narcose' o Pablu Escobaru
Vidi originalni članak

Visoke potpetice i pripijene haljine koje je nosila kada je glumila Gloriju u 'Modernoj obitelji', Sofia Vergara (51) u ulozi Griselde Blanco neće nositi. Zamijenila je njih pištoljima, zabranjenim supstancama i kriminalnim radnjama. Kolumbijska glumca u nadolazećoj Netflixovoj seriji utjelovila je Griseldu, svoju sunarodnjakinju i šeficu opasnog narkokartela, a upravo to vidimo u najavi seriji koja je objavljena u četvrtak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neprepoznatljiva glumica

Sofia u seriji izgleda neprepoznatljivo, a brojni su smatrali i da Sofia neće moći izvesti ovu ulogu.

- Mislio sam da je uloga prezahtjevna za nju, ali sada vidim da sam pogriješio. Ona će za ovu ulogu osvojiti brojne nagrade, vidjet će te - pisali su na YouTubeu ispod najave za seriju.

'Sofia Vergara je podcijenjena'

- Ona je jako dobra glumica. Podcijenjena je. Nadam se da će je ova uloga izvući iz sjene uloga koje je imala u sitcomima.

OPET ZAJEDNO! Prepoznajete li ih? Okupili su se glumci iz popularnog sitcoma

Biografska serija 'Griselda' snimala se po uzoru na vrlo uspješne 'Narcose' o Pablu Escobaru, a na streaming platformu bi trebala stići početkom iduće godine. 

Serija je najavljena još 2021. godine, a snimala se pod redateljskom palicom Andrésa Baiza, koji je sudjelovao u stvaranju 'Narcosa'. Priču je napisala Ingrid Escajeda

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare