To je to što me zanima!

Neprepoznatljiva Whitney 'pokupila' se iz Australije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je obožavatelje razočarala pjevanjem, Whitney Houston se pojavila nimalo nalik sebi. Slikala se s fanovima s raščupanom frizurom
Vidi originalni članak

Američka pjevačica razočarala je australske obožavatelje nedavnim koncertima. Tijekom izvođenja, ostajala je bez glasa i preskakala zahtjevne dijelove pjesme "I Will Always Love You" . Njezin koncert počeli su prije vremena napuštati pojedini posjetitelji, a pjevačica je bila osupnuta negativnim komentarima. Osim pjevanjem, Whitney Houston (46) razočarala prije nekoliko dana pojavivši se s raščupanom firzurom. Uhvatili su je dok je bila u zračnoj luci u Sydneyju. Iako je bila neraspoložena za poziranje okupljenim paparazzima, nekim obožavateljima je ispunila želju te se slikala s njima. Pjevačica se trenutačno nalazi na australskoj turneji koja završava 7. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • shorty 01.03.2010.

    ..nije se htjela slikati ali se slikala i još k tome baš ima pravi iskreni osmjeh a ne neki \"fejk\" i namješteni! Ne vjerujem ničemu! Ona je diva i uvijek će biti! Svatko čini pogreške u životu! ko je bez grijeha nek baci kamen prvi!

  • shorty 01.03.2010.

    ovdje prolaze samo loši komentari...užasi ste ljudi.zato će nas priroda srediti po kratkom postupku! kako i čitamo svaki dan o nekim katastrofama! neka..lupajte minuse ali imam pravo...ja barem ne sijem mržnju i loše vibre! :)

  • saloma 01.03.2010.

    mislim da je njena karijera gotova. bilo bi joj bolje da se dostojanstveno povuče negoli se još više blamira. sama je kriva za sve. nije bila balavica kad se udala pa da je muž mogao preuzet totalnu kontrolu nad njom. njoj se svidio takav život, a kad je izgubila uzde, bilo je kasno. nek sad živi na staroj slavi, nek se barem potrudi vratiti koliko toliko glas koji je imala, a ne da se nastavlja sramotiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare