To je to što me zanima!

'Neprilika' Maje Šuput postala je hit u kratkom vremenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Maja Šuput ove godine ima odličnu pjesmu i siguran ljetni hit "Neprilika" s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Maja već radi na pjesmama za novi album
Vidi originalni članak

Maja Šuput ove godine ima odličnu pjesmu i siguran ljetni hit "Neprilika" s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Autorica teksta Antonija Šola i autor glazbe Branimir Mihaljević "ukrotili" su vrckavi temperament Maje Šuput u pjesmi "Neprilika" koja će postati još jedan njezin siguran hit. Zanimljivo je što u spotu glume samo Majine već dobro znane prijateljice - Lana Gadža Čermak koja je na snimanje doputovala iz Londona, Antonija Barišić iz mjuzikla "Footloose" i Anamaria Raić. Osim djevojaka, pažnju slučajnih prolaznika privlačio je i trenutno jedan od najpopularnijih auta na tržištu Audi R8, a Maja vedro dodaje kako je snimanje ovog spota bilo najzabavnije i najsmješnije snimanje u njenoj karijeri.

Maja Šuput otkrila je svoje planove po kojima je svaki vikend, već mjesecima unaprijed zauzeta, dok će u pauzi koncerata i dalje raditi na pjesmama za novi studijski album. Novi singl 'Neprilika' poslužio je i kao inspiracija fotografu Srećku Rundiću koji je Maju ulovio u njenom ženstvenom i senzualnom izdanju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Loviatar00000 17.05.2014.

    Očito s dobrim razlogom ne slušam domaće, na kraju sam pogledala spot bez zvuka :)

  • shit_happens_ 16.05.2014.

    jadno

  • soki0011 16.05.2014.

    ooo majo majo ti si jedina normalna

Komentiraj...
Vidi sve komentare