To je to što me zanima!

Nered: 50 Cent nije šmrkao kokain nego gledao laptop

Kamera je u garderobi 50 Centa prije koncerta u Zagrebu uhvatila glazbenike nagnute nad stolić. Mnogi su posumnjali da su se drogirali
Vidi originalni članak

Dečki iz G-Unita nisu šmrkali kokain, nego su gledali nešto na laptopu čiji je ekran bio spušten na stol. 50 Cent također. On se ne drogira, kaže Nered, organizator 50 Centova zagrebačkog koncerta, o HTV-ovoj snimci iz koje su mnogi zaključili da su reperi prije koncerta šmrkali kokain. Novinar Ante Batinović trebao je u ponedjeljak uživo za “Dnevnik” razgovarati s 50 Centom. Kako je uključenje uranilo, Batinović se s kamermanom na vratima 50 Centove garderobe u Domu sportova pojavio ranije. Snimka ne pokazuje što reperi točno rade.
- Vidio sam par ljudi nagnutih oko stolića s laptopom. Ne znam što su radili, a iskreno, nisam previše ni obraćao pozornost. Bio sam koncentriran na javljanje uživo - rekao je Batinović.
S njim je bio i D. J. Phat Phillie, koji misli da 50 Cent uopće nije bio kraj stolića, nego se u kupaonici spremao za nastup.
- Oko stolića su bili dečki iz G-Unita. Koliko sam vidio, nisu šmrkali, nego gledali na laptop. U garderobi sam bio i 10 minuta prije kada su nagnuti nad laptopom slagali poredak pjesama. Mislim da su to radili i kad je došla kamera - rekao je Phat Phillie.
Strani mediji prenijeli su vijest kako je 50 Cent šmrkao kokain pa čak i debitirali o tome jer je reper poznat po tome što se odrekao poročnog života.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • entoni 07.12.2007.

    Bravo nekacura,mene brinu i računi : plin,voda,čistoća,pričuva,struja,stanarina..... U vezi tog je nije jedino mi je čudno zašto je imao zabrinuti izraz lica Phat Phillie najbolje upućeni Hrvat u Hip hop pravi reper iz vremena kad još mnogi nisu ni znali šta je to repanje. Phillie je izuzetno pošten,pedantan i pametan dečko,eto malo sumnjam na koku zbog njegovog izraza lica ?

  • handcream 06.12.2007.

    onda nije baba nego deda, Hacker-ri!

  • Messi_19 06.12.2007.

    ma daj čovječe, ne dali su oni šmrkali kokaru. 100 % je i nered šmrko pa ga štiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare