To je to što me zanima!

Nered: Dovest ćemo 50 Centa u Dom sportova

Reper Nered i losangeleski DJ Latin Prince najavljuju spektakularni koncert 50 Centa, jednog od najpopularnijih svjetskih repera
Vidi originalni članak

Želim staviti Zagreb na kartu gradova gdje se dobro zabavlja, kaže Latin Prince, poznati losangeleski DJ koji trenutačno radi na novom Nellyjevu albumu, a surađivao je i sa zvijezdama poput Mary J. Blige, Wyclefa Jeana, Outkasta, Gamea i 50 Centa, kojeg u suradnji sa zagrebačkim reperom Neredom namjerava uskoro dovesti u Zagreb.
- Koncert 50 Centa bit će u Domu sportova 4. prosinca - najavili su Nered i Latin Prince, koji 6. listopada pokreću program "R&B finest" u Vertigo baru hotela Antunović, gdje bi svake subote trebali svirati svjetski poznati DJ-i. Latin Princea za Hrvatsku veže i Sonja Dumas, Zadranka koja u Zagrebu studira pravo.
- Upoznali smo se na rođendanu DJ Phat Philliea u jednom zadarskom klubu. U listopadu ćemo proslaviti godišnjicu veze odmorom u Rimu - otkrio je Latin Prince.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 28.10.2007.

    Postaje dosadan taj Nered ala radeljaci,pa višnjić-rupići, ili nives tko je sljedeći nametljivac bez pokrića? Gdje je najbolji Mamić bez njega je dosadno on je bar zabavan?!....

  • new_girl 23.09.2007.

    joj taj nered fakat puno priča bez veze..kaj si taj frajer brije, da je faca?! e pa nisi...

  • _iGoR_ 23.09.2007.

    zivi bili pa vidjeli... sta drugo rec?

Komentiraj...
Vidi sve komentare