To je to što me zanima!

'Nesretne' cure uvijek fino i debelo naplate porniće

Većina poznatih tvrdi da im je netko ukrao kućni 'pornić' pa tužbom protiv osobe koja ga je objavila dobiju brdo love. Montana se samo želi proslaviti
Vidi originalni članak

Iako sve od reda tvrde suprotno, nekima je, čini se, jedan od načina da postanu slavne snimanje pornića. Pamela Anderson počela je taj trend. Ona i njezin ondašnji suprug Tommy Lee seksali su se na medenome mjesecu i taj 'uradak' dobro naplatili. Kim Kardashian je, poput Pamele, tvrdila da joj je filmić ukraden, a na krevetu se zabavljala s dečkom Ray-J-jem. Na filmu je zaradila milijune. Potaknuta starletinim uspjehom, kći Laurencea Fishburnea, Montana, priznala je mrtva hladna da se pornićem samo želi proslaviti. Ajde da je barem netko, za promjenu, iskren.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • barezd 20.08.2010.

    Mr. Bizar ima vrlo gadnih problema s Hrvatskim jezikom!

  • samson73 20.08.2010.

    ma da ličin na lipu žensku, a boge mi ako nebi i ja snimila koji pornić da dovatim koju kintu i odmorim se od natečenih nogu i svih boljki koje me moru!-samo na znam kako bi u hrvackoj prošlo,ali za ameriku se nebi puno dvoumila. niti malo se nebi sramila jer nema veće sramote od ove naše truleži po saboru!

  • ivan2005 20.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare