To je to što me zanima!

Nestao pepeo K. Cobaina, Courtney Love šokirana

Pepeo Kurta Cobaina nestao je prije nekoliko tjedana, a njegova supruga Courtney Love je tek nedavno objavila nestanak pjevačevih ostataka
Vidi originalni članak

Nedavno je u medijima osvanula vijest da je nestao pepeo preminulog Kurta Cobaina, pjevača kultne grupe Nirvana. Dio pepela je bio prosipan u budističkom hramu u New Yorku te po rijeci Wiskah blizu njegova doma, a većinu je preuzela bivša supruga Courtney Love (43), koja ga je držala u torbi nalik ružičastom medvjediću zajedno s uvojkom njegove kose. Prije nekoliko tjedana pjevačica je otkrila kako su te stvari nestale iz njezine kuće.
- Ne mogu vjerovati da mi je netko uzeo Kurtov pepeo. Takvo nešto mi je odvratno i dođe mi da se ubijem. Ako ga ne dobijem uskoro, ne znam što ću. To je bilo sve što je ostalo od mog supruga i obično sam ga nosila gdjegod išla. Sad se osjećam kao da sam ga opet izgubila - izjavila je pjevačica koja je s Kurtom dobila kćer Frances Bean (15). Kurt je preminuo 1994. godine nakon što se, navodno pod utjecajem heroina, upucao sačmaricom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare