To je to što me zanima!

Nestašni nogometaš: Ronaldo je prevario Irinu sa zečicom?

Cristiano Ronaldo imao je aferu s Playboyevim modelom, Ritom Pereirom dok je njegova djevojka Irina Shayk bila kod bake u Rusiji. Pred svima ju je ljubio i mazio
Vidi originalni članak

Igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo (27) poslije pobjede nad Panamom zvao je Ritu Pereiru (30) u svoj disko u Vilamouri. Pred svima je starletu ljubio i mazio. Irina Shayk (26), koja je s Portugalcem u vezi od proljeća 2010., u to vrijeme bila je u rodnoj Rusiji. Posjetila je baku u Čeljabinsku.

Kad je čula za nogometaševu aferu, manekenka se naljutila i produljila godišnji odmor. Ronaldo nije komentirao odnos s Ritom, ali prijateljima je, otkrili su, rekao kako se nada da će mu Irina oprostiti.

Nogometašu koji voli tulume, alkohol i lijepe žene smeta što je Irina ljubomorna i sramežljiva. Otkad je saznala da je Cristiano na početku veze koketirao s modelom Rhian Sugden (25), lijepa Ruskinja ga stalno kontrolira.

- Povučena je i prečedna za njega. Irina želi brak i obitelj, a Ronaldo još nije spreman za to. Više mu se sviđaju otkačene djevojke željne dobre zabave - kažu nogometaševi prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • BlackRonsky 29.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • TiNkErBell_3 28.08.2012.

    ma taj ronaldo je tak umišljen da mu taj izgled niš ne vrijedi.... brijem da su mu u kući umjesto zidova napravljena ogledala da kad prolazi baci pogled na sebe predivnoga ;)

  • mali leptirić 28.08.2012.

    Pitanje je, dal je Irinica otišla baki?!hm:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare