To je to što me zanima!

Nestašni princ Louis ponovno u središtu pažnje: Pogledajte što je radio na božićnom koncertu...

Dok su George i Charlotte mirno stajali i ponašali se u skladu s pravilima, najmlađi Louis pokazao je nestašnu stranu. I naravno, sve je poglede i kamere privukao na sebe
Vidi originalni članak

Princ Willam (41), princeza Kate Middleton (41) i njihovi mališani -  George (10), Charlotte (8) i Louis (5), ovih dana uživali su na koncertu božićnih pjesama Royal Carols - Together At Christmas u Westminsterskoj opatiji u Londonu.

OMILJENI KRALJEVSKI NESTAŠKO Mali princ Louis uživa u luksuzu koji ne možete ni zamisliti: 'Ima knjigu vrijednu 10.000 dolara'

Louis ugasio svijeću

Djeca su prišla crvenome poštanskome sandučiću ispred Westminsterske opatije i unutra stavili kuverte, u kojima su se nalazile božićne čestitke i najljepše želje drugoj djeci.

Nakon toga stajali su i držali svijeće. Louis nije imao mira. Dok su njegovi brat i sestra mirno stajali, on se vrtio i radio grimase. U jednome se trenutku i nagnuo te zaigrano ugasio Charlotteinu svijeću, dok se princeza Kate smijala. 

Ovo nije prvi put da je princ Louis privukao pozornost svojim nestašlucima. I ranije je na javnim događanjima pokrivao uši, rastezao ruke i radio različite grimase. Znao je zapričavati i svoju prabaku, pokojnu kraljicu Elizabetu II.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • leo¿ 10.12.2023.

    Mora da je jako zabavno za djecu.

  • malamalecna84 09.12.2023.

    Mali pokupio gene od strica. Harry ce biti mala beba naspram Lousa.

  • KusNjega 09.12.2023.

    Novi mali Hari!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare