To je to što me zanima!

Nestvarno zgodna: Lidija se polugola zabavljala u garderobi

STAS I GLAS Jedna od naših najpopularnijih pjevačica pokazala nam je kako izgledaju njezine pripreme za snimanje spotova. Lidija je u pauzama snimala seksi selfieje u garderobi
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (31) je možda i najljepša pjevačica na našoj estradi, a to je već na prvi pogled jasno svima koji ju vide uživo ili 'bace' pogled na njezine profile na društvenim mrežama. 

Pogledajte kako se Lidija zabavlja uz fliper:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona često fanove obasipa svojim fotografijama, a koliko je atraktivna pokazalo je i to što je nedavno preskočila granicu od 100 tisuća pratitelja na Instagramu.

Nedavno je završila snimanje spota za pjesmu 'Kompas', koja će premijeru imati sljedeći tjedan na 24sata.hr. Na snimanju spota zabavljala se snimajući selfieje, a na jednom od njih si je stavila i žarulju iznad glave.

Osim što je snimila spot, čini se i kako nam sprema neko seksi iznenađenje s Viktorom Dragom, koji ju je fotografirao dok se pred ogledalom izazovno izvijala u donjem rublju.

Uz snimanje spota i novi projekt s Dragom, Lidija i stalno nastupa pa će tako večeras oduševiti publiku u klubu Diamond u Ljubuškom.

Idi na 24sata

Komentari 475

  • black_cat 08.11.2016.

    da ga jebeš, zgodna je

  • ljiljober 07.11.2016.

    Ljepsa od nje je i Zdenka Kovačiček. Razlika između njih dvije je jedna se prostituira a druga zna pjevati.

  • Zarica 🐬 06.11.2016.

    Monte Kako kod uvik cu reci isto ko ti moje misljenje o njoj. Nek piva bolje bi jok bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare