To je to što me zanima!

'Netko njoj blizak godinama drogira Cher i ispire joj mozak'

Pjevačica je u opasnosti jer se nalazi u situaciji koja će završiti tragično, tvrdi tabloid RadarOnline koji se navodno 'dokopao' poruka koje dokazuju tu tvrdnju
Vidi originalni članak

Nikada ne bih pomislila da netko može biti toliko opsjednut sa mnom da me pokušava uništiti, napisala je Cher (69) na Twitteru 1. ožujka.

Portal RadarOnline tvrdi da se radi o osobi bliskoj Cher koja ju nagovara da se 'drogira raznim tabletama' te joj 'ispire mozak štetnim uvjerenjima'. 

Cherin glasnogovornik te tvrdnje je odbacio, no tabloid tvrdi da postoje SMS poruke kao dokaz te tvrde da znaju o kojoj se osobi rade. O cijeloj situaciji, ispitali su i Cherinog sina Elijah Blue Allmana (39).

- Ona to nikada ne bi učinila, ona mi je poput tete - navodno je kazao Elijah o nepoznatoj osobi. 

- Ta osoba Cher doslovno gura tablete niz grlo. Cher misli da joj ona govori istinu i kao da joj je ispran mozak - glasi jedna od navodnih poruka koji otkrivaju 'opasnu situaciju', koja bi se, piše u porukama, mogla završiti kao Selenina. 

Pjevačicu Selena upucala je osnivačica njenog kluba obožavatelja, prije 21 godinu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 15.03.2016.

    ovaj tekst ni glave ni repa

  • Galeb i ja 15.03.2016.

    Njezin mozak je vec davno ispran.

  • vrsni_astrolog 15.03.2016.

    cher, bik podznak rak, mjesec u hladnom jarcu i mars u slave željnom lavu....venera u blizancima (više brakova i nevjernost)

Komentiraj...
Vidi sve komentare