To je to što me zanima!

Netko se želi riješiti Beyonce i Jay Z-a? Zapalili su im luksuznu vilu, u pećnici pronađene knjige

Povijesna vila koja pripada španjolskom baroku već neko vrijeme nije naseljena, iako je kompletno funkcionalna.  Na gašenje požara izašle su 22 osobe, a tek nakon dva sata uspješno su ga ugasili
Vidi originalni članak

U srijedu navečer u kasnim satima veliki požar napravio je materijalnu štetu na vili u New Orleansu čiji su navodni vlasnici Beyonce i Jay Z.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Daily Mail piše da je policija dobila dojavu kako se nepoznata osoba nalazila pored vile u trenucima kada je buknula vatra. Požar je navodno započeo u kuhinji gdje su vatrogasci pronašli knjige unutar peći, a unutar kuće se mogao naći i benzin.

OBITELJ CARTER Beyonce i Jay Z pozirali s djecom pa šokirali fanove: 'Kada su toliko narasli, ovo je nemoguće'

Povijesna vila koja pripada španjolskom baroku već neko vrijeme nije naseljena, iako je kompletno funkcionalna. Na gašenje požara izašle su 22 osobe, a tek nakon dva sata uspješno su ga ugasili.

U vili se može pronaći luksuzno drvo, bogato ukrašena unutrašnjost, predivni lusteri i antikni tuševi. Par je navodno vilu kupio 2015. godine, a 2000ih je služila kao tvrtka za balet. Ukupna materijalna šteta još uvijek nije poznata.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nap 24.07.2021.

    Netko ih ne voli

  • car2691 23.07.2021.

    nisu im potrebni vise pa ih se rjesavaju??

  • c_r_o_a_t 23.07.2021.

    Neki ritual krenuo krivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare