To je to što me zanima!

Neven Ciganović će se u BB kući skinuti do kraja

U cijeloj Celebrity Big Brother kući kamera nema jedino u kupaonici, ali Neven se ne namjerava skrivati dok se bude presvlačio
Vidi originalni članak

Nevena Ciganovića (37) uhvatili smo u sobi za šminkanje u pauzi između snimanja za Celebrity Big Brother. Svježe je izdepilirao prsa, pa je za fotografiju otkopčao prvih nekoliko gumba na košulji.
- Ionako mi narastu jedva dvije-tri dlake - smije se Neven.
Prije dva dana iz Los Angelesa je sletio u Zagreb, a u hotelsku sobu otpratili su ga Snježana Mehun i Marko Grubnić. Poslije im se pridružila Fani Stipković. Nisu se stigli istračati do kraja jer se Nevenu spavalo i bio je umoran od putovanja. Iako je tvrdio da na zagrebačku špicu neće ići, ipak je sa Snježanom Mehun otišao na kavu.
- Odvukla me na prevaru - tvrdi Neven. Kaže da će se u kući najbolje slagati s Ivom Jerković jer ona je njegova muza. Kamera nema jedino u kupaonici, a da ih i ima, dodaje da njemu ne bi smetale.
- Ne namjeravam se ondje sakrivati dok se budem presvlačio. Nemam što sakriti jer sam lijep - zaključio je Ciganović.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kika 04.03.2008.

    nek se prvo pogleda u ogledalo

  • shikica 03.03.2008.

    pored ovakih članaka netrebaju nam vicevi hahahaha za ovog je i ludnica preozbiljna!!! a kaze kako je lijep? u odnosu na što?? govance?je,malkice hahaha

  • triff 01.03.2008.

    ovaj ciganovic je gori od michaela jacksona

Komentiraj...
Vidi sve komentare