To je to što me zanima!

Neven opisao kako on vidi plažu 'Zlatni rat' na Braču: 'To je ko da bi stavio tange na stol...'

Neven je na plaži pitao Samantu zna li po čemu je poznat 'Zlatni rat', a ona mu je odgovorila kako misli da je u stvar u lijepoj plaži. 'Pa nije baš po plaži', rekao je farmer pa objasnio kandidatkinji o čemu se radi
Vidi originalni članak

Farmer Neven Landek i njegova 'zlatna djevojka' Samanta, za romantično putovanje odabrali su otok Brač, gdje su posjetili i poznatu plažu 'Zlatni rat' pa započeli zanimljivu raspravu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neven je na plaži pitao Samantu zna li po čemu je poznat 'Zlatni rat', a ona mu je odgovorila kako misli da je u stvar u lijepoj plaži. 

- Pa nije baš po plaži. Poznat je po tome da se plaža izmiče dok puše vjetar i da uvijek ima drugačijih oblika - rekao je farmer. 

- Taj Zlatni rat je ko da bi stavio tange na stol pa bi ispao kao taj otok odnosno otok ispadne kao gaće iz većeg pogleda - zaključio je kasnije Neven.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • karlo karlo 20.05.2021.

    Pa di nadu ove budale

  • jamesbond7777 18.05.2021.

    Kad trce po plati za rucice drzeci😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Ko velika dijeca sa posebnim potrebama, (ovo neide ove koji su zbilja) "" "" ovaj Neven, prvi zubi ko na Husgvarni 44 kad je lanac vec bez zubiju....

  • @f@nky 18.05.2021.

    ..ovo dvoje kada komuniciraju trebam uključiti google prijevod da ih se skuži ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare