To je to što me zanima!

Nevena Rendeli: Marijan i ja opet 'dejtamo', nismo se rastali

Iako Nevena Rendeli i Marijan Bračulj ne žive zajedno, još se nisu rastali. Par je u odvojenosti izgleda pronašao 'iskru' koja bi ih ponovno mogla spojiti, piše Gloria
Vidi originalni članak

Nakon šest godina braka i deset godina zajedništva našli smo se pred zidom, probleme nismo uspjeli riješiti zajedno pa smo odlučili pokušati odvojeno. On je ostao u našem stanu u sjevernom dijelu grada, a ja sam unajmila stan u centru. Hoće li to uroditi konačnim razlazom ili boljim odnosom, to nitko od nas ne zna. No jedno je sigurno, Marijan i ja nismo se razveli. Viđamo se, on često dođe k meni, odemo van na večeru... Sad, zapravo, opet 'dejtamo', kao na početku veze, rekla je Nevena Rendeli (33) za Gloriju.

Voditeljica i poduzetnik Marijan Bračulj (34) vezu su započeli početkom ljeta 2005. godine, a u kolovozu 2009. vjenčali su se na Barbadosu. Brak nisu nikad legalizirali u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 26.06.2014.

    U braku ste, a furate....A, ček, ček, pa i niste u braku....

  • melidony 22.06.2014.

    Ima ona pjesma "Trešnja" (Što to ima u ljudima tužno, da ulaze u tuđe živote...) U ovom slučaju sami izlažu svoje živote i intimu kao proizvode u izlogu?

  • kornel 22.06.2014.

    Ne sviđa mi se ona,imam dojam da glumata i da bi ostavila tog jadnika čim bi joj netko ponudio show na tv-u!

Komentiraj...
Vidi sve komentare