To je to što me zanima!

Nevena Rendeli prisjetila se najboljih voditeljskih iskustava

Od svega što je isprobala u ulozi voditeljice najviše je se dojmilo igranje kriketa na Visu, utrku žaba na Lokvama te adrenalinski bungee jumping sa Šibenskog mosta
Vidi originalni članak

Zadnjih šest mjeseci spavala sam uz upaljeno svjetlo, našalila se Nevena Rendeli (30) na promociji svoje knjige 'Vodič jedne plavuše' u dvorištu Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Kao svoje najbolje iskustvo koje je imala kao voditeljica, Nevena je izdvojila igranje kriketa na Visu, utrku žaba na Lokvama te bungee jumping sa Šibenskog mosta. Kako kaže, ljeto će provesti u majčinom rodnom mjestu Pirovcu te na nekom pustom mjestu poput Kornata. 

Od poznatih na promociji knjige bila je preplanula Mia Kovačić koja je došla u društvu mame Ksenije. Mia je na jednoj ruci nosila čak tri sata. Uz njih dvije došli su Ida Prester, Hrvoje Šalković i Daniela Trbović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JunFan 12.07.2011.

    Kaj sad svako izdaje knjige? Bum i ja napisal svoje doživljaje s WC-a nakon 5-6 feferona.

  • 12.07.2011.

    Preplanula MIA KOVAČIĆ je na jednoj ruci imala " ČAK 3 SATA " .!!! Zamisli... Pa Jacques nosi samo 2 komada jer pokriva dvije vremenske zone, pa ne kontam što će njoj 3 komada !!!???

  • 12.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare