To je to što me zanima!

Nevenki je dosta skromnosti: 'Htjela bih muškarca s jahtom'

Povratnica Nevenka u posljednjoj epizodi dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' je otvorila dušu i voditeljici Marijani Batinić ispričala kako se točno osjeća
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih kandidatkinja koja se pojavila u sedam sezona showa 'Ljubav je na selu' zasigurno je Nevenka. No u jučerašnjoj emisiji oprostila se od daljnje borbe za srodnom dušom.

Neve je Marijani otkrila zašto je odustala od Stanka, te što za nju znači ljubav, ali i kako bi se snašla da se uda za bogatog muškarca, o kakvom vjenčanju mašta te kojim se sve sportovima bavi u slobodno vrijeme. 

- Tražim crnog, visokog i zgodnog i da posjeduje nešto u životu. Mogla bih ostvariti svoje želje koje do sada nisam uspjela. Da se malo provodim, onako, s jahtom - rekla je Neva te otkrila kako vjenčanje želi.

- Ruže, romantika, uz more ili na proplanku - iskrena je Neva koja u slobodno vrijeme igra košarku i tenis.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • 15.10.2016.

    zašto neke žene ovako ružno iščupaju obrve? nisam za stipe mesić đir, al pažljivo iščupane prirodne su mi baš ok! ovakve su odvratne.

  • biberrr 14.10.2016.

    Crni,zgodan,visok sa jahtom da ispunim svoje snove,hehehe! Kad se nisi vozala na jahtama sa 20 do 30,teško da ćeš u četrdesetima. Stanko ti je bio zadnja šansa,ali prestar sa 52,ti bi nekog mlađeg i atraktivnijeg,hehehe!

  • VesnaTorta 13.10.2016.

    Nemojte citati to sto vas ne zanima, svatko ima pravo raditi sto hoće, nigdje nije dokazano da je psihički bolesnik. Pustite ženu na miru , NEK sanja svoje snove, bar je to u HR besplatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare