To je to što me zanima!

Nevolje zbog bećarca: Pjevača Vranca privela seksi policajka

Spot za pjesmu "Neću ti lagat, mala" je sniman u vinkovačkom klubu Vanilla, a uz Franju, u ulozi opasne, no senzualne policajke pojavljuje se Martina Stjepanović
Vidi originalni članak

Nakon afere s bećarcem, koja je prije dva mjeseca zatresla Hrvatsku, još se jedan tamburaš našao u problemu zbog opjevavanja policajki. Pjevač popularnog sastava Vranac, Franjo Sarić, u novom spotu "Neću ti lagat, mala" dospijeva u nevolju zbog stihova "Nemoj sine, nisu te za snajke, policajke sve su..." i na šaljivi način pokazuje kako zapravo bećarac može biti i početak jedne ljubavne priče. Autor novog singla Tamburaškog sastava Vranac je Hrvoje Bogutovac, dok je scenarist i redatelj odličnog video spota Marko Zeljković (Six Nine Studio).  

Spot je sniman u vinkovačkom klubu Vanilla, a uz Franju, u ulozi opasne, no senzualne policajke pojavljuje se Martina Stjepanović. Za rasvjetu su se pobrinuli Marinko Markanović (Marma Light) i Zoran Bešlić, dok su za šminku bili zaduženi Studio 54, Melita Antunović i Lidija Ferenc.

Bećarac, kao izvorna slavonska pjesma, koja je od 2011. godinom pod zaštitom UNESCO-a, najčešće je satirična pjesma jer često ismijava pojedinca ili zajednicu, no kao takva dio je kulturne tradicije Hrvatske. Vinkovačkom tamburaškom sastavu Vranac, jednom od najboljih tamburaških sastava u Hrvatskoj, pjesma "Neću ti lagat, mala" već je šesti singl s izvrsnog prvog albuma "Laži medene" koji je krajem 2014. objavljen u nakladi Croatia Recordsa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare