To je to što me zanima!

'New Kids On The Block' ponovno se vraća na scenu

Boy band NKOTB najavio je povratak. Dečki se bliže četrdesetoj. Nestali su s pozornica prije prvih bora. Prodali su oko sedamdeset milijuna albuma
Vidi originalni članak

Jordan i Jonathan Knight, Donnie Wahlberg, Danny Wood i Joey McIntyre prije dvadeset godina su osvojili srca djevojčica diljem svijeta. Prodali su 70-ak milijuna albuma sa svojim najvećim hitovima “Step By Step”, “Hangin Tough” i “You Got It (The Right Stuff)”. New Kids On The Block utrli su put cijeloj vojsci boy bandova, tako popularnih u devedesetima. Slatki dečki s pozornica su nestali i prije prvih bora. Sad su najavili povratak. Još se ne zna znači li to turneju sa starim pjesmama ili će se baciti na snimanje novog albuma. “Novi dečki u kvartu” danas su u kasnim tridesetima. Najstariji Jonathan (40) bavi se nekretninama. Njegov brat Jordan (37), glavni vokal benda, prije nekoliko godina je pokušao ostvariti solističku karijeru, ali nije imao previše uspjeha. Donnie (38) glumio je u “Šestom čulu” te još nekoliko filmova i s Dannyjem (38) producirao prvi album mlađeg brata Marka Wahlberga. Joey (35) izdao je album, glumio u TV serijama i bio treći u “Plesu sa zvijezdama”.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • JasnaKalamari Drugi Profil 17.04.2012.

    Jest, da ovo pišem s vremenskim razmakom, NKOTB je jedan od najboljih bendova, a vi koji ne znate o njima ni ne vrijeđajte............. Članak nije loš............. Ali, i ovaj komentar pišem i zato što imam osjećaj da se zanemaruje u RH da su oni popularni i da im je uspjeh velik.................. Volim NKOTB i nitko mi neće to zabraniti............... NKOTB ALWAYS & FOREVER.................:)))))))))))))))))))

  • muskarac 28.01.2008.

    ovo se depava kad dotakneš dno dna u show bizzu.......... pih

  • Ratkajeva 28.01.2008.

    toska tada sam ja bila još premlada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare