To je to što me zanima!

Nezgoda tijekom odmora: Sin je dizajnericu ubo vilicom u lice

Liječnici su joj zašili ranu, a dizajnerica se unatoč svemu smije. Niti ovaj incident ju nije mogao spriječiti da s obitelji uživa u Aziji dok njezin suprug Ronan ima turneju sa svojim bendom Boyzone
Vidi originalni članak

Suprugu irskog pjevača Ronana Keatinga (41), dizajnericu Storm Keating (36), sin Cooper (1) slučajno je ubo vilicom u lice nakon čega je ona bila prisiljena otići u bolnicu. Nesreća se dogodila tijekom obiteljskog odmora u Singapuru. 

- Gdje se nalaziš u dva sata ujutro nakon što dijete koje je tek prohodalo skrije vilicu sa stola tijekom večere i ne uspiješ ju vratiti dovoljno brzo - napisala je Storm uz fotografije iz bolnice. 

Liječnici su joj zašili ranu, a dizajnerica se unatoč svemu smije. 

- Nosim svoje šavove s ponosom - napisala je na društvenim mrežama. 

Niti ovaj incident ju nije mogao spriječiti da s obitelji uživa u Aziji dok njezin suprug Ronan ima turneju sa svojim bendom Boyzone. Par je ovaj mjesec proslavio svoju treću godišnjicu braka što je pjevač i zabilježio.

- Suze na dan vjenčanja kao da je znala što joj život sa mnom donosi - napisao je Keating uz fotografiju, zatim rekao da se šali i da je njegova kći Missy (17) imala dirljiv govor na za njihov savršen dan. 

Ronan i Storm su bili u vezi nekoliko godina prije nego ju je dva puta zaprosio, a ona je dva puta rekla 'da'. Pjevač iz braka s Yvonne Connolly (44), uz Missy, ima sina Jacka (19), te kćer Ali (12) s kojima se Storm odlično slaže.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Han_Solo 29.08.2018.

    Tko dadne djetetu od 1god vilicu u ruke i zasluzio je da mu se ovo desi

  • davor430 29.08.2018.

    prelijepa žena, stvarno je prekrasna

  • liliana 29.08.2018.

    Mali je opasan

Komentiraj...
Vidi sve komentare