To je to što me zanima!

Ni Barney Stinson nije odolio Hrvatskoj: Stigao je na Hvar...

Vaš najdraži holivudski glumac posjetio je 'Gariful', piše na službenoj stranici restorana koji je ugostio Neila Patricka. Neodoljivi Barney fotografirao se s osobljem restorana 'Gariful' s Hvara
Vidi originalni članak

Mnoge poznate face odabrale su Hrvatsku za destinaciju za odmor ovoga ljeta. Među njima našao se i Neil Patrick Harris (46), mnogima poznat kao Barney Stinson iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku'. 

Neodoljivi Barney fotografirao se s osobljem restorana 'Gariful' s Hvara, koji su na svom blogu napisali da je za njegov posjet zaslužna holivudska aktivistica Sanela Jenkins

- Vaš najdraži holivudski glumac posjetio je 'Gariful' - piše na službenoj stranici restorana. 

Na Hvar je stigao u četvrtak navečer, a po dolasku posjetio je Hvarsko kazalište. Kako javlja Slobodna Dalmacija, bio je oduševljen. Prije Hrvatske, Neil je sa suprugom Davidom Burtkom (44) i djecom bio u Veneciji. 

Ovih dana na Hvaru je i Albert II. od Monaka (61). 

- Još jedan nezaboravan kraljevski posjet Garifulu. Dnevnik uspomena nastavlja se popunjavati imenima značajnih ličnosti. Albert II aktualni je knez od Monaka i starješina vladarske dinastije Grimaldi. Počašćeni smo što nas je odabrala takva važna ličnost i uvjereni smo da smo ispunili njegova očekivanja - stoji uz objavu restorana na njihovoj stranici na Facebooku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 14.08.2019.

    Kad moja 2,5-godišnja unuka odraste trebat će svijećom tražiti MUŠKARCA . A možda se budu uzgajali u laboratoriju ?

  • 13.08.2019.

    Ja ne vidim nikakvu suprugu.....

  • Veseli odojak 13.08.2019.

    Pa svaki peti dolazi sa ženom...ostali s muževima....eeee da mi je poć na mjesec...

Komentiraj...
Vidi sve komentare