To je to što me zanima!

Ni godinu dana nakon rođenja sina, Gere ponovno čeka dijete

Par je svoje prvo zajedničko dijete dobio u veljači. Alejandra iz prošlog braka ima sina Alberta (7), dok je Gere s bivšom suprugom dobio sina Homera Jamesa (18)
Vidi originalni članak

Holivudski velikan Richard Gere (70) i njegova mlađahna supruga Alejandra Silva (36) iččekuju drugo dijete, prenose španjolski mediji. Vijest o trudnoći dolazi samo devet mjeseci nakon što su dobili prvo zajedničko dijete pa se čini da Gere u 70-ima ne gubi vrijeme.

Svoju vezu započeli su još dok je Gere bio u braku s Carey Lowell (58), a bivšu suprugu ubrzo je ostavio zbog kćeri Ignacia Silve, bivšeg financijskog potpredsjednika Real Madrida. Glumac bi tako na proljeće trebao još jednom postati otac i to u 71.-oj godini. 

S 34 GODINE MLAĐOM ŽENOM Richard Gere dobio je sina pet mjeseci prije 70. rođendana

Par je svoje prvo zajedničko dijete dobio u veljači, a s dječakom se nisu pojavljivali u javnosti, no paparazzi su ih 'uhvatili' za vrijeme ljetnog odmora u Španjolskoj. Alejandra iz prošlog braka ima sina Alberta (7), dok je Gere s bivšom suprugom dobio sina Homera Jamesa (18). 

- Jako poseban trenutak za nas. Dobili smo blagoslov za našu dragocjenost koja dolazi. Nismo tu vijest mogli objaviti prije nego što smo rekli Njegovoj svetosti Dalaj Lami - objavila je Alejandra svojedobno sretnu vijest na društvenim mrežama, a par se još nije službeno oglasio povodom druge prinove. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 79

  • kompirko 07.11.2019.

    Degutantno...

  • opera 06.11.2019.

    On i djeca ce bit zajedno u pelenama 😂

  • opera 06.11.2019.

    Sa 36 godina da strarac od 70 plazi po meni? Nema tih novaca, tog šarma i osobnosti... Ne razumijem takve žene! Ako je sponza, pa ima i mlađih bogatuna, ovo je gerijatrija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare