To je to što me zanima!

Ni Mare Mikulić ne nosi gaćice?: 'Od mene žele napraviti damu'

Glumica je objavila četiri fotografije, a na prvoj je pozirajući s hamburgerom u ruci, digla nogu i umalo otkrila međunožje. U sličnoj situaciji našla se i Ella Dvornik koju su 'optužili' da ne nosi donje rublje
Vidi originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (40) na Instagram je postavila fotografije s nedavne zabave na kojoj je prisustvovala. Vrckava Mare zablistala je u crnoj haljini na preklop, a na prvoj fotografiji je dignula noga i umalo pokazala gaćice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blistala je u svjetlucavoj crnoj haljini, a pozirala je s hamburgerima u ruci.

- Prva fotka je za mene, kakva uistinu jesam, divljakuša i neukroćena goropadnica. Ostale su za moje divne suradnike, koji se uporno trude napraviti od mene damu, i hvala im na tome - napisala je Mare na Instagramu.

Mnogi su je usporedili s Ellom Dvornikom koja je nedavno na deveti 'Story Hall of Fame' došla u haljini s dubokim prorezom na nozi i dekolteom koji je jedva prekrio njene grudi.  

Ellu su mnogi 'optužili' da nije nosila gaćice ispod duge bijele haljine, no ona je to kasnije sve objasnila na Instagramu te je tako pokrenula novi trend nošenja gaćica ispod nezgodnih haljina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VLADEK72 17.06.2022.

    Ova Mikulička je dosadna ko proljev.

  • sky linee 15.06.2022.

    Najbolje da ne nose

  • 15.06.2022.

    Ispalo je...totalno neprirodno i bez veze, ali zato je njena haljina bolja od Elline.

Komentiraj...
Vidi sve komentare