To je to što me zanima!

Ni ona im nije odoljela: Oprah je ugostila obitelj Kardashian

Popularnost obitelji Kardashian ne jenjava pa ih je u svom showu odlučila ugostiti i Oprah Winfrey. Voditeljica je razgovarala s Kim, Kourtney, Khloe i Robom
Vidi originalni članak

Nadrealno lijep dan s kraljicom talk showa Oprah. Ne mogu opisati koliko je to nevjerojatno iskustvo - napisala je trudna Kourtney (33) poslije gostovanja kod popularne voditeljice.  

Popularnost obitelji Kardashian ne jenjava pa ih je u svom showu odlučila ugostiti i Oprah Winfrey. Voditeljica je razgovarala s Kim (31), Kourtney, Khloe (27) i Robom (26), a među ostalim upitala ih je i za tvrdnje kako njihova majka Kris Jenner (56) prodaje svoju djecu. 

- To su gluposti. Trebao nam je menadžer, bilo je očito da će netko dobiti taj posao. Nitko se neće za vas boriti kao što će to učiniti vaša majka - izjavila je Kim te dodala kako ih ona jedina poznaje u dušu. Popularnu voditeljicu zanimalo je i bi li Kardashiani bili toliko poznati da nisu djeca koja dobro izgledaju. 

- Pa, nije da su sve mršave - u šali je rekao Rob pritom misleći na Khloe koja je u posljednje vrijeme ipak vidljivo skinula kilograme. Khloe je ipak izjavila da misli da je u današnjem društvu izgled ipak bitan.

- Za uspjeh ovakvog showa trebate imati 'bombu' kao što je Kim, slatkicu poput Kourtney i zgodnog muškarca kao što je Rob - zaključila je Khloe. 

Kim je dodala da su ipak više proslavile obline i tamnija kosa koju sve djevojke imaju nego to što su mršave. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • botanika 17.06.2012.

    meni su baš fora ove kardashian

  • ivadz 16.06.2012.

    oprah mi upravo pade u očima...

  • Faktor-S 16.06.2012.

    Oprah...Zašto???

Komentiraj...
Vidi sve komentare