To je to što me zanima!

Ni one nisu uvijek lijepe: Belje se, krive usta i rade grimase

Čak i ove ljepotice koje paze da su u svakoj prilici savršeno našminkane i obučene ponekad zaborave da ih netko promatra pa se opuste i naprave najluđi izraz lica
Vidi originalni članak

Sad će me svi lajkati, pomislila je Viktorija Rađa (34) dok se glupirala izokrećući usne. Supruga Dine Rađe svoju je fotografiju objavila na Facebooku.

Ajme, Milan će me opet tjerati da kosu bojim kanom, kao da govori Severina (39) iskrivljujući lice na koncertu. 


Aleksandru Grdić (31) ponijela je dobra atmosfera na partyju u Virovitici, na kojem je bila s najboljim prijateljicama Dvinom Meler i Stefany Hohnjec. Bivšoj Miss Hrvatske kreveljenje u javnosti nije strano. Smatra kako je s razjapljenim ustima seksi.

Kolumbijska seks-bomba Sofia Vergara (39) nije mogla sakriti uzbuđenje zbog nominacija za Zlatni globus. Neprestano je otvarala usta i buljila jer je bila šokirana. 

Supruga Waynea Rooneyja Coleen (26) na fotografijama često ispadne izobličeno. Nije joj ugodno kad je fotografiraju pa se stalno krevelji. 


Nives Drpić (30) uživjela se u ulogu seks-bombe nastupajući na stadionu u Koprivnici. Ondje je sletjela helikopterom i pjevala navijačima Slavena Belupa. 

Nikolina Pišek (36) grickala je silikonske usnice na promociji videoigrice.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • taft 13.03.2012.

    Kreveljenje,zijevanje,grimase,neprikladne gestikulacije itd.sve su znak nepristojnog ponasanja i dokaz da nase "zvijezde"bas i nisu naoruzane bontonom,ni doma ni ispred kamera i foto aparata.

  • serpentine 12.03.2012.

    neke od njih nisu nikad lijepe

  • vlatka kokos 12.03.2012.

    Gdje je nestala Severinina fotografija..eeee što rade novac i moć..nismo svi od krvi i mesa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare