To je to što me zanima!

VIDEO Nick iz Backstreet Boysa plakao na koncertu zbog smrti brata, članovi benda ga tješili

Volio sam ga iako smo imali kompliciran odnos i nekad je bilo teško, komentirao je Nick o mlađem bratu, a publika ga je podržala pljeskom
Vidi originalni članak

Svaki gubitak važne osobe je nevjerojatno težak, napisali su pratitelji na društvenim mrežama nakon vijesti o smrti Arrona Cartera. Njegov brat Nick Carter (42), član popularnih Backstreet Boysa, rasplakao se na koncertu u nedjelju u londonskoj areni O2.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LA CREMA Y NETAS (@lacremaynetas)

Smrt brata ga je u potpunosti shrvala i rekao je da ga je volio unatoč tome što su imali komplikacije u odnosu i nekad je bilo teško. Osim toga, na velikom ekranu u dvorani bila je i Aaronova crno-bijela slika.

Prije toga, oglasio se i na Instagramu.

- Moje srce je slomljeno. Iako smo brat i ja imali kompliciran odnos, moja ljubav prema njemu nikada nije nestala. Uvijek sam se nadao da će on nekako, jednoga dana htjeti krenuti pravim putem i na kraju potražiti pomoć koja mu je očajnički bila potrebna - započeo je Nick pa nastavio:

 Ponekad želimo okriviti nekoga ili nešto za gubitak, ali istina je da su ovisnosti i mentalna bolest jedini 'krivci' ovdje. Brat će mi nedostajati više nego što će itko ikada znati. Volim te Chizz. Sada konačno možeš imati mir koji nikada ne bi mogao naći ovdje na zemlji….Volim te mali brate. 

ISTRAŽUJE SE UZROK SMRTI Obitelj Aarona Cartera oglasila se nakon njegove smrti: 'Tužni smo. Hvala svima na podršci...'

Pjevača Aarona pronašli su mrtvog u subotu u kući u kalifornijskom Lanchesteru, a uzrok smrti još nije poznat. Imao je 34 godine. Aaron je sa starijim bratom i njegovim bendom išao i na nekoliko turneja. Tijekom odrastanja postao je reper, a imao je velikih problema s raznim opijatima i drogom. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dagi 66 07.11.2022.

    drogs

  • Snooke 07.11.2022.

    jel iznenada umro?

  • jebonick👍 07.11.2022.

    išao na koncer plakati.. logično..🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare