To je to što me zanima!

Nick Carter je u emisiji uživo saznao da mu žena čeka sina

Bivši član boy benda Backstreet Boys u emisiji 'Plesa sa zvijezdama' otkrio je svima da mu je supruga trudna, a odmah nakon toga su i saznali spol djeteta
Vidi originalni članak

Nick Carter (35) trenutačno se natječe u 21. sezoni 'Ples sa zvijezdama'. Nakon što je otplesao suvremeni ples sa partnericom Sharnom Burgess i dobio najveću moguću ocjenu stručnog žirija, Nick je svima otkrio da je njegova supruga Lauren Kitt (32) trudna. 

- Već godinu dana pokušavamo dobiti dijete. Prva trudnoća završila je pobačajem, bilo nam je jako teško, a posebno Nicku koji se jako veselio prvom djetetu - ispričala je Lauren koju je Nick pozvao na pozornicu nakon plesa. 

Produkcija emisije zatim im je priredila iznenađenje. Pred njima se pojavila velika poklon kutija. Kada ju je Nick otvorio, iz nje su izletjeli baloni, a na ekranu su se pojavile riječi: 'Dečko je!'. 

Presretni Lauren i Nick su se poljubili, na oduševljenje sudionika i publike. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MyaMikic 04.11.2015.

    Bas mi je dragoo SRETNOOOO !! ....jako je teskoo kad se godinama mucis imat bebicu ... to je ogromna bol u srcu dusi a i tijelu koje pati.... onda izgubis bebicu.... ZELIM IM SVEEEE NAJBOLJEEEE !!!!!!

  • dipsy2010 03.11.2015.

    Ah romantike, a ja romantična duša ..... predivno

  • svejedobro 03.11.2015.

    Bili su slatki dok su bili mlađi BSB :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare