To je to što me zanima!

Nicki angažirala curu s kojom je muž Cardi B dogovarao seks

Ovo može biti puka slučajnost, ali postoji i mogućnost da je Nicki znala što se događa između Summer i Offseta. Spomenute poruke dogovaranja seksa objavljene su otprilike u isto vrijeme kada i taj spot
Vidi originalni članak

Poslije 15 mjeseci braka, reperica Cardi B (26) razvodi se od glazbenika Offseta (26), nakon što su 'procurile' poruke gdje on dogovara seks u troje. Tada je Cardi bila pred porodom i nije znala da ju muž namjerava prevariti, a poruke koje je Offset slao bile su upućene ženi pod imenom Summer Bunni

U međuvremenu, Summer se pojavila ovoga ljeta u spotu reperice Nicki Minaj (35), inače velike suparnice Cardi B. Čim je video izašao, Summer se time pohvalila na društvenim mrežama. 

Kako pišu američki mediji, ovo može biti puka slučajnost, ali postoji i mogućnost da je Nicki znala što se događa između Summer i Offseta. Spomenute poruke dogovaranja seksa objavljene su otprilike u isto vrijeme kada i taj spot. 

Ovo nije prvi put da je Nicki provocirala svojim videima. U jednom od svojih prijašnjih spotova zaposlila je djevojke koje su trenutačno po sudovima s Cardi, a jedna od njih je navodno spavala s Offsetom. 

Podsjetimo se, u rujnu Nicki i Cardi potukle su se u hotelu Plaza u New Yorku na jednoj zabavi. Tada je Cardi napala Minaj zbog navodnih laži koje širi o njoj. Gađala ju je cipelom, a party je napustila bosa, s poderanom haljinom i velikom kvrgom na glavi. Međutim, Cardi nije bilo dosta pa je nastavila svađu i preko društvenih mreža, a sve je počelo još prošle godine. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • serpentine 08.12.2018.

    kao i uvijek nicki je vulgarna..nije ni ova druga nis bolja

  • 08.12.2018.

    A šta reci ... ko maskare

Komentiraj...
Vidi sve komentare