To je to što me zanima!

Nicki Minaj i Rita Ora u Milanu u najčudnijem izdanju do sada

Nicki je u milanskom backstageu poljubila slavnog modnog dizajnera Karla Lagerfelda (84) koji je na svojoj posljednjoj modnoj reviji izgledao neprepoznatljivo...
Vidi originalni članak

Pjevačice Nicki Minaj (35) i Rita Ora (27) znaju kako privući pažnju. Ovoga puta to nisu napravile samo 'golišavim' izdanjima već i čudnim modnim odabirom na Tjednu mode u Milanu. Ove dvije pjevačice kao da su se uskladile pa su odlučile odjenuti plavo-žutu kombinaciju. Nicki je pokazala grudi u pretijesnoj haljini, a Rita je pokazala noge u kratkoj haljinici na rese. 

Slavna Kosovarka je u Milano došla u nesvakidašnjem izdanju. Na Versaceovu reviju stigla je u žuto-plavoj haljini, a ono što je privlačilo pažnju je kapuljača koja joj je prekrivala cijelu kosu.

Nicki u zadnje vrijeme gdje god dođe privlači pozornost. Slavna reperica se tako početkom rujna potukla s kolegicom u hotelu Plaza u New Yorku na zabavi Harper's Baazara naočigled šokiranih gostiju.

Nicki je milanskom backstageu poljubila slavnog modnog dizajnera Karla Lagerfelda (84) koji je na svojoj posljednjoj modnoj reviji izgledao neprepoznatljivo. Karl je imao dugu bradu, a nosio je srebrne rukavice, premda su mu crne prije bile zaštitni znak. Fotografi su uspjeli uhvatiti trenutak kad je do njega došla reperica Minaj i poljubila ga u obraz.

VIDI OVO: Lista svih ljudi koje je Eminem popljuvao na svom novom albumu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bree77 24.09.2018.

    A zašto sjede ko osuđene?

  • _Varešak_ 24.09.2018.

    Što nakaradnije, to modernije.

  • Tiksovana 24.09.2018.

    MK-Ultra...iluminatske lutkice,zombie pogled i isprani mozgovi a uvjerene da su zvijezde..ista stvar je bila sa Lady Gagom i Rihannom,ovo je samo svježa i mlada krv...vrlo brzo će doći nova a ove dvije će baciti u smeće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare