To je to što me zanima!

Nicole bez Lewisa na odmoru: Pohvalila se utegnutim tijelom

Poslije napornog radnog tempa, pjevačica se odlučila počastiti odmorom. Društvo joj rade prijatelji, a njezin dečko, Lewis Hamilton, svojoj Nicole nije se pridružio
Vidi originalni članak

Nakon što je nedavno objavila i promovirala svoj singl 'On The Rocks', Nicole Scherzinger (36) otišla se odmoriti na otoku Formentera. 

Pjevačica je svoju utegnutu figuru pokazivala u mini bikiniju dok se sunčala na plaži i jahti. Družila se s nekoliko svojih prijatelja. Na odmoru joj jedino nedostaje dečko, vozač formule Lewis Hamilton (29). 

Par je kratko vrijeme proveo zajedno u Americi prije nego što se Nicole vratila u Britaniju odrađivati pojavljivanja u sklopu promocije novog singla.  

Idi na 24sata

Komentari 12

  • اللهم آمين 01.09.2014.

    ima u kaj metnut onaj pigmej....!

  • LiLu 01.09.2014.

    jaoooo kakva guza ,pa sto i njoj haker nije te slike pokupio bem ti zivot !!!!

  • BudimoRealniNe 01.09.2014.

    Možete li mi molim vas objasniti kako se to ona hvali utegnutom linijom ? Jel napisala pored fotke : "Pogledajte me kako sam zgodna i utegnuta ili je jednostavno obukla kupaći kao i sve ostale žene i uživala u kupanju i suncu " ?! Za curu koja pjeva i pleše svaki dan i nije nikad rodila baš čudno da ima utegnuto tijelo....o đizzzzzzzz kakvo novinarstvo.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare