To je to što me zanima!

Nicole Kidman: Tom Cruise me povrijedio, ali ja ga još volim

Glumica je otkrila da još voli bivšeg supruga Toma Cruisea iako ju je povrijedio. Nakon rastave nije željela izlaziti s muškarcima, no danas je sretna s K. Urbanom
Vidi originalni članak

Nicole Kidman (43) otkrila je da joj je najveći udarac u životu bila rastava od Toma Cruisea (48) nakon deset godina braka. Iako ju je povrijedio, još i danas ga voli. Neko vrijeme nije željela izlaziti s muškarcima. Sreću je ponovno pronašla u Keithu Urbanu (43).

- Nismo izlazili previše i bili smo jako bliski, zato je naš brak trajao deset godina. Mora se priznati da je to puno vremena, pogotovo kad se vjenčate s 23 godine.  Mislim da se iz veze koja je ispunjena ljubavlju uvijek može puno toga dobiti - izjavila je glumica o braku s Tomom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NEO7 15.08.2020.

    Ako ga još voliš ?Što vučeš Urbana za nos,ja bih te istog momenta napucao.Koja glupa izjava užas baš sam mislio da si pametna osoba

  • lu-ka-ga 04.02.2011.

    imam 31 god i već sam 10 god u sretnom braku koji je okrunilo 3 prelijepe djece i čini mi se kao da smo se sreli nedavno, proletilo je samo tako, ako je 10 god vječnost što s onima koji su 25-30 god u braku?

  • medeki 04.02.2011.

    ako je brak dobar deset godina nije puno...meni su prošle ko godina...to je pjesnik htio reći...

Komentiraj...
Vidi sve komentare