To je to što me zanima!

Nicole Kidman: U Tajlandu su me na setu proganjali duhovi

I dan danas prolaze me trnci jer oko sebe osjećam duhove svih onih koji su tamo preminuli. Kad smo došli na samo mjesto bilo mi je još gore, otkrila je glumica
Vidi originalni članak

Eric Lomax bio je jedan od savezničkih vojnika koje su u Drugom svjetskom ratu zarobili Japanci. Tek je jedan od brojnih zatočenih koji je radio na tzv. 'pruzi smrti'. Bio je i u logoru, a o svojim je iskustvima napisao i knjigu. Prema knjizi 'The Railway Man' snima se film. Nicole Kidman (46) u filmu glumi Lomaxovu suprugu Patti, dok Erica glumi Colin Firth (53).

Glumačka ekipa morala je ići u Tajland zbog snimanja. Nicole se odlazak nije nimalo svidio jer su posjetili mjesto gdje je Lomax zatočen, mjesto gdje je prisilno radio do iznemoglosti. 

- Patti mi je pričala o tom mjestu. Rekla je da je grozno, da je jezivo. I dan danas prolaze me trnci jer oko sebe osjećam duhove svih onih koji su tamo preminuli - rekla je Nicole.

Premijera filma najavljena je za Silvestrovo. Kidman i dalje, godinu dana nakon prvog odlaska na set u Tajlandu, osjeća čudnu energiju kad samo priča o tome. Pattina priča o žrtvi koju su u tamo morali podnijeti njen pokojni suprug i brojni drugi, na Nicole je ostavila snažan utisak. 

- Ti su ljudi proživljavali nešto što nitko u životu ne bi trebao doživjeti. Ta žrtva je ogromna. Iako me sve to zaista plaši, drago mi je da je kodeks šutnje probijen i da će svijet čuti sve o strahotama rata - kaže glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Bad Blue Boy 06.12.2013.

    nicole draga nije te niko proganja samo si bila pijana...

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 06.12.2013.

    kako fino izvučena iz konteksta-rečenica.bravo.

  • tigric@77 06.12.2013.

    reklama za "Uljezi 2" ..he he . ...".Na rubu ludila, ona više ne vjeruje nikome. Sukobljava se sa slugama i svojom djecom. Mora se suočiti sa stravičnom istinom"...:) sve ok Nic

Komentiraj...
Vidi sve komentare