To je to što me zanima!

Nicole Kidman zaplesala je u krilu otetom Jimmyju Kimmelu

Matt Damon s Nicole Kidman osmislio je spletku i našalio se na račun popularnog voditelja. Glumac je preuzeo voditeljsku palicu, a Kimmel je bio zavezan za stolicu
Vidi originalni članak

Matt Damon (42) odlučio se našaliti s popularnim voditeljem. Prije deset godina trebala je biti snimljena emisija s glumcem, ali Jimmy Kimmel (45) nikako nije mogao uloviti trenutak kada bi Matta pozvao u goste. Glumac je sada dobio priliku da mu se osveti za to. S Nicole Kidman (45) osmislio je spletku i našalio se na račun voditelja. Nakon što su oteli Jimmyja, Matt se pred kamerama pojavio kao voditelj showa. 

- Je li vam neobično vidjeti osobu koja zapravo ima talenta za voditi neku emisiju - upitao je Matt publiku, nakon čega je u studio ušla Nicole koja se zaputila prema Kimmelu. Voditelj je zavezan sjedio na stolici s kravatom u ustima. Glumica mu je sjela u krilo te se počela izvijati. Kratko je otplesala sa stražnjicom okrenutom prema kameri. 

Jimmy Kimmel je emisiju prosjedio zavezan, a voditeljsku ulogu je preuzeo upravo Damon. Gosti su bili Ben Affleck te Demi Moore i Andy Garcia. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • WOMANIZER 25.01.2013.

    opasna ženska nema šta! xD

  • NikolaBožićJug 25.01.2013.

    kidmanica uvijek bila mrak

  • little John 25.01.2013.

    Ako je ovo ples, onda znam od čega sam danas slomljen

Komentiraj...
Vidi sve komentare